Inredning Aluminium Skjutdörr

Inredning Aluminium Skjutdörr

Skjutdörrarna fungerar utan gångjärn - de glider helt enkelt längs ett spår istället för att svänga öppna. Det betyder att det inte behövs extra utrymme för dörrbågen eftersom de bara öppnar sig genom en dörr som glider över en annan panel. Skjutdörrarna rör sig lätt på sina skenor - för att öppna dessa dörrar, du ...
chatta nu

Produktinformation

Skjutdörrarna fungerar utan gångjärn - de glider helt enkelt längs ett spår istället för att svänga öppna. Det betyder att det inte behövs extra utrymme för dörrbågen eftersom de bara öppnar sig genom en dörr som glider över en annan panel. Skjutdörrarna rör sig lätt på sina skenor - för att öppna dessa dörrar måste du försiktigt trycka dem åt sidan och de glider upp. Detta ger enkel tillgång till utomhusområdena, vilket är särskilt användbart under de varma sommarmånaderna.


Färg

blob.png

Handvaror

blob.png


Aluminiumprofil

Profiler av titan magnesiumlegering är höghållfasta, korrosionsbeständiga, svåra att deformera, föroreningarfria. Användning av avancerad träbeläggningsteknik vid ytbehandling har titans magnesiumlegeringsprofiler egenskaperna för lång livslängd, ingen färgfall.

blob.png


Produktegenskaper hos   aluminium skjutdörr

1) Vindmotstånd

2) Ljudsäker

3) Vattentålighet

4) Energibesparing


Förfrågning