Daglig urval av duschrum

- Apr 23, 2018-

Akrylplatta: Beror huvudsakligen på akrylplagans glans och tjockleken på ryggbehandlingen. Under direktljuset undviker goda akrylplattor ljuseffekten, ljusöverföringen är likformig, känns med händerna, bra material textur är tjock, inte lätt att deformera. Den goda eller dåliga av remskivan och gångjärnen påverkar direkt den normala användningen av produkten, den goda remskivan och gångjärnen, den smidiga glidningen och strömbrytaren, det lilla bruset, kopparmaterialet, de stora varumärkesproducenterna har egen designad patenterad remskiva och gångjärn.


Säkerhet: relaterad till glasmaterial, kan delas in i vanligt glas och härdat glas, vanligt glas är billigt att använda osäkert, mer användning av härdat glas, åtminstone användningen av 5MM härdat glas, med stark slagfasthet, inte lätt att bryta . På glaset med stark säkerhet är det vanligen häftningsidentifikationsmärke CCC.


Vattentätning: mer populär torr och våt separation, med tanke på täthet av lederna. Tätningsremsor måste användas för att förhindra vattensänkning.


Praktik: Toalettprodukterna är mer specifika om samlokaliseringseffekten än den enkla efterföljande stilen. De har aldrig den bästa stilen men har den mest klassiska stilen.