Processsvetsning vid tidpunkten för inköp

- Apr 23, 2018-

"Aluminium legering dörrproduktion processen är relativt enkel, många små tillverkare kan producera, men kvaliteten är främst i produktionsprocessen är bra." Experter på dörr av aluminiumlegering sa att kvaliteten på aluminiumlegeringsdörren återspeglas av svetstekniken. Högkvalitativ aluminiumlegeringsdörr, fin bearbetning, svetsning utsökt, särskilt några sömmande delar är mycket släta. Och de fattiga dörrar och fönster i aluminiumlegeringar, blinda urval av aluminiumprofilserier och specifikationer, bearbetar grovt, hörnet av dörrramen kan inte sys och slät, och ibland ännu större luckor.


När konsumenter köper bör de ägna särskild uppmärksamhet åt att kontrollera om det finns svetsfel, t.ex. öppen svetsning, svetsning och så vidare. Det är också nödvändigt att se om luckan är stängd, om klyftan är likformig eller inte, och om öppningen är flexibel.


Påminnelse: Efter att ha inspekterat svetsprocessen av aluminiumlegeringsdörr bör vi också undersöka om färgen på produkten är ljus, texturen är klar, och lackens defekter kan inte klargöras klart, bubblor och så vidare.